Installatiebestanden downloaden

Op de Qlik pagina Downloads vindt u de bestanden die u nodig hebt voor het installeren en bijwerken van Qlik-producten.

Doe het volgende:

1. Ga naar de Downloadpagina van Qlik.

InformatieU vindt de downloadpagina in de Qlik Community onder Ondersteuning > Productnieuws > Downloads.
  2. Selecteer een van de volgende categorieën: Data Analytics, Data Integration of Waardetoevoegend en selecteer vervolgens uw product.
  3. Gebruik de filters om de lijst met mogelijke downloads te verfijnen.

4. Klik op een downloadlink om het downloaden te starten.

Voorbeeld van de downloadpagina waarbij de bestanden zijn gefilterd op product en versie.

De downloadpagina met filters toegepast