Logische modellen bouwen met behulp van precedentgebaseerd leren in Qlik Sense Desktop

OP DEZE PAGINA

Logische modellen bouwen met behulp van precedentgebaseerd leren in Qlik Sense Desktop

Met Insight Advisor kunt u apps analyseren om te zien hoe velden worden gebruikt om diagrammen te maken. De Qlik Precedents Service analyseert apps als Insights in een app is geopend.

De analyseservice van de app onderzoekt het gebruik van gegevensvelden en masteritems in diagrammen. De gegevens in velden worden niet onderzocht. Insight Advisor gebruikt deze precedenten voor het maken van aggregaties, dimensies en metingen voor het gegevensmodel van de app.

App-analyse is ingeschakeld voor alle apps Insight Advisor. U kunt Insight Advisor uitschakelen in een app als u niet wilt dat Insight Advisor toekomstige precedenten leert van die app.

Insight Advisor uitschakelen in een app

1. In de bewerkingsmodus voor werkbladen klikt u in het bedrijfsmiddelenvenster op Variables.
  2. Klik op Nieuwe maken.
  3. In Naam typt u DISABLE_INSIGHTS.
  4. In Definitie typt u een willekeurige waarde.
  5. Klik op Sluiten.
  6. Vernieuw de app.