Bladwijzers toevoegen aan een dia

OP DEZE PAGINA

Bladwijzers toevoegen aan een dia

Via de werkbalk voor tekstopmaak is er een koppelingsoptie waarmee u bladwijzers kunt toevoegen binnen in een tekstobject.

Bladwijzers toevoegen

U kunt een tekstalinea markeren en gebruiken als een bladwijzer.

Doe het volgende:

1. Dubbelklik in de presentatieweergave op het tekstobject waaraan u de bladwijzer wilt toevoegen.

De werkbalk voor tekstopmaak wordt weergegeven.

2. Selecteer de tekstalinea die u wilt gebruiken als een bladwijzer.

3. Klik Linked Object .

Er wordt een dialoogvenster geopend.

4. Klik rechts op Bladwijzers en selecteer een bladwijzer in de lijst.
  5. Klik buiten de tekst.

De bladwijzer wordt toegevoegd.

See also