Inhoud verplaatsen vanuit QlikView naar Qlik Sense

GERELATEERD LESMATERIAAL

Inhoud verplaatsen vanuit QlikView naar Qlik Sense

QlikView is een platform voor business discovery dat begeleide analyse biedt voor alle professionele gebruikers in organisaties. Het hart van QlikView wordt gevormd door onze associatieve software-engine, waarmee snel nieuwe weergaven van gegevens worden gegenereerd. QlikView comprimeert data en slaat deze op in het geheugen zodat ze direct beschikbaar zijn voor verkenning door meerdere gebruikers.

Qlik Sense is ons moderne platform voor gegevensanalyse dat gebaseerd is op dezelfde software-engine als QlikView, maar aanzienlijke waarde toevoegt zodat iedereen binnen een organisatie dagelijks betere beslissingen kan nemen. Met Qlik Sense hebt u een gemeenschappelijk platform voor alle gebruikers, denk daarbij aan leidinggevenden, besluitvormers en analisten.

Het bevat Augmented Intelligence die wordt aangestuurd door de Cognitive Engine van Qlik, waarmee inzichten worden gesuggereerd en processen worden geautomatiseerd. Ook begrijpt het vragen in een natuurlijke taal. Qlik Sense is ontwikkeld op basis van een multi-cloud-architectuur, zodat u elke combinatie van SaaS kunt implementeren, zowel op locatie als in uw eigen cloud.

Wanneer u overstapt van QlikView op Qlik Sense, kunt u een aantal middelen opnieuw gebruiken en kunt u bestaande investeringen blijven gebruiken zonder van voren af aan te beginnen. In sommige gevallen hebt u toegang tot een modern platform nodig om met een frisse blik naar uw bestaande middelen te kijken en te beslissen hoe u ze wilt inzetten om op de beste manier gebruik te maken van nieuwe capaciteiten en mogelijkheden in Qlik Sense.

Ga voor meer informatie naar: