Logische modellen bouwen met behulp van precedentgebaseerd leren

OP DEZE PAGINA

Logische modellen bouwen met behulp van precedentgebaseerd leren

Insight Advisor maakt standaard gebruik van precedentgebaseerd leren om het logische model te bouwen dat wordt gebruikt voor het interpreteren van gegevens en het bieden van inzichten.

Met Insight Advisor kunt u apps analyseren om te zien hoe velden worden gebruikt om diagrammen te maken. De Qlik Precedents Service analyseert apps wanneer Insights is geopend in een app. De app-analyseservice onderzoekt het gebruik van gegevensvelden en masteritems in diagrammen. De gegevens in velden worden niet onderzocht. Hierdoor worden precedenten geleerd voor het maken van aggregaties, dimensies en metingen op basis van app-gegevens. Insight Advisor kan ook gebruikmaken van precedenten van andere gepubliceerde apps die een gelijksoortig of identiek gegevensmodel hebben gebruikt. In niet-gepubliceerde apps kan Insight Advisor precedenten gebruiken die zijn geleerd van gepubliceerde apps.

App-analyse is ingeschakeld voor alle apps met Insight Advisor. U kunt Insight Advisor uitschakelen in een app als u niet wilt dat Insight Advisor toekomstige precedenten leert van die app.

U kunt het logische model van uw app aanpassen met behulp van bedrijfslogica. Als u een aangepast logisch model gebruikt, zijn precedentgebaseerd leren en functies voor precedenten van Insight Advisor uitgeschakeld.Ga voor meer informatie naar Logische modellen aanpassen voor Insight Advisor.

Insight Advisor uitschakelen

1. Navigeer in uw app naar App-overzicht.
  2. Klik op App settings.
  3. Selecteer Insights in app inschakelen.