Apps voor Insight Advisor Chat inschakelen

U kunt apps inschakelen, zodat ze beschikbaar zijn vanuit Insight Advisor Chat in de hub.

Wanneer deze functie is ingeschakeld, kunnen gebruikers die toegang hebben tot uw app Insight Advisor doorzoeken met behulp van een chatinterface. Ga voor meer informatie over Insight Advisor Chat naar Apps verkennen met Insight Advisor Chat.

Informatie

Insight Advisor Chat ondersteunt geen apps die gebruik maken van sectietoegang.

1. Navigeer in uw app naar App-overzicht.
  2. Klik op App settings.
  3. Selecteer Insights voor de chat in hub inschakelen.
  4. Laad uw app opnieuw.