Gegevens vanuit een visualisatie downloaden

U kunt gegevens downloaden vanuit een visualisatie en deze opslaan als een .xlsx-bestand.

Voor het aantal rijen, kolommen en celbeperkingen van een Excel-exportbestand raadpleegt u de methode ExportData (alleen in het Engels).

1. Klik met de rechtermuisknop op de visualisatie waaruit u gegevens wilt downloaden.

2. Selecteer Downloaden als... en Gegevens.

3. Klik op de link om het gegevensbestand te downloaden.

4. Open het bestand of sla het op.

Tip: In filtervakken met meer dan één dimensie kunt u alle dimensies of een enkele dimensie selecteren.