Precedentgebaseerd leren voor Inzichtenadviseur in cloudhubs

Met Inzichtenadviseur kunt u apps analyseren om te zien hoe velden worden gebruikt om diagrammen te maken. De Qlik Precedents Service analyseert apps wanneer Inzichtenadviseur in de app is geopend. De service onderzoekt het gebruik van gegevensvelden en masteritems in de app. Op deze manier leert Inzichtenadviseur precedenten voor het maken van aggregaties, dimensies en metingen voor het gegevensmodel van de app.

De app-analyse heeft geen betrekking op de gegevens in velden, enkel op de gegevenstabellen en veldnamen en hoe deze worden gebruikt. De geleerde precedenten worden alleen toegepast op de app op basis waarvan de precedenten werden geleerd.

Voor een app in een gedeelde ruimte worden de geleerde precedenten tussen de gebruikers gedeeld. De precedenten die voor bepaalde gebruikers werden geleerd, worden niet gedeeld en zijn uniek voor elke cloudhubgebruiker met toegang tot de app.

U kunt Inzichtenadviseur in een app uitschakelen als u niet wilt dat Inzichtenadviseur precedenten leert op basis van die app. Als een van de gebruikers van een gedeelde app Inzichtenadviseur uitschakelt, wordt deze uitgeschakeld voor alle gebruikers van die app. Ga voor meer informatie naar Inzichtenadviseur uitschakelen in een app.