Precedentgebaseerd leren voor Inzichtenadviseur in Qlik Sense Desktop

OP DEZE PAGINA

Precedentgebaseerd leren voor Inzichtenadviseur in Qlik Sense Desktop

Met Inzichtenadviseur kunt u apps analyseren om te zien hoe velden worden gebruikt om diagrammen te maken. De Qlik Precedents Service analyseert apps wanneer Inzichtenadviseur is geopend in een app. De service onderzoekt het gebruik van gegevensvelden en masteritems in diagrammen. Dit voorziet Inzichtenadviseur van precedenten voor het maken van aggregaties, dimensies en metingen voor het gegevensmodel van de app.

De app-analyse heeft geen betrekking op de gegevens in velden, enkel op de gegevenstabellen en veldnamen en hoe deze worden gebruikt. App-analyse is ingeschakeld voor alle apps met Inzichtenadviseur. U kunt Inzichtenadviseur uitschakelen in een app als u niet wilt dat Inzichtenadviseur er toekomstige precedenten leert.

Inzichtenadviseur uitschakelen in een app

Doe het volgende:

1. In de bewerkingsmodus voor werkbladen klikt u in het bedrijfsmiddelenvenster op Ò.
  2. Klik op Nieuw maken.
  3. In Naam typt u DISABLE_INSIGHTS.
  4. In Definitie typt u een willekeurige waarde.
  5. Klik op Sluiten.
  6. Vernieuw de app.