Close announcements banner

Introductiepagina

Help bij Qlik Sense Enterprise on Windows

De site bevat richtlijnen voor Qlik Sense app-ontwikkelaars, app-consumenten en script-ontwikkelaars.

Aan de slag met Qlik Sense

Een goede start maken door het associatieve selectiemodel van Qlik te leren gebruiken en een basisapp te bouwen met behulp van voorbeeldgegevens.

Apps bouwen en ermee communiceren

Gegevens toevoegen en beheren

Voeg gegevens uit gegevensbronnen toe, beheer uw gegevens in Gegevensbeheer en bekijk uw gegevensmodel.

Visualisaties maken

Een grote verscheidenheid aan visualisaties maken, zoals staafdiagrammen, histogrammen, spreidingsplots en kaarten.

Communiceren met visualisaties

De visualisaties in een app zijn met elkaar verbonden. Als u een selectie in een visualisatie uitvoert, worden alle bijbehorende visualisaties onmiddellijk bijgewerkt op basis van die selectie.

Delen met anderen

Wanneer u klaar bent kunt u uw app publiceren of exporteren, en presentaties maken.