Inzichten voor presentaties selecteren met de snapshot-bibliotheek

U voegt uw inzichten toe aan een presentatie met de snapshots die u hebt gemaakt. In de presentatieweergave hebt u toegang tot alle beschikbare snapshots in de snapshot-bibliotheek. Ga voor meer informatie naar .Snapshot-bibliotheekSnapshot library.

Snapshots bekijken in de snapshot-bibliotheek

Tijdens het werken aan een presentatie kunt u alle snapshots in de snapshot-bibliotheek bekijken.

Doe het volgende:

1. Klik op Snapshot in het venster met presentatiehulpmiddelen, in de presentatieweergave.

In de snapshot-bibliotheek zijn uw snapshots gesorteerd op datum met de meest recente snapshot bovenaan.

2. Klik op Snapshot om de snapshot-bibliotheek te sluiten.

Aantekeningen bewerken in de snapshot-bibliotheek

Als u een snapshot maakt, kunt u hieraan een aantekening toevoegen. Vanuit de snapshot-bibliotheek kunt u de aantekeningen wijzigen of aantekeningen toevoegen aan snapshots zonder aantekeningen.

Doe het volgende:

1. Klik op Snapshot in het venster met presentatiehulpmiddelen, in de presentatieweergave.

De snapshot-bibliotheek wordt geopend met een lijst van al uw snapshots.

Tip: U kunt ook toegang krijgen tot een snapshot-bibliotheek voor elke visualisatie. Ga naar de werkbladweergave, tik lang/klik met de rechtermuisknop op de visualisatie waarvan u een snapshot wilt weergeven en selecteer Snapshot-bibliotheek openen in het snelmenu.
  2. Klik op Edit.

3. Klik op het tekstvak rechts van de naam van de aantekening.

Opmerking: U kunt aantekeningen bij snapshots die deel uitmaken van een gepubliceerde versie van een app, niet bewerken.
  4. Bewerk de aantekening.

5. Klik op Edit of buiten het tekstvak.

De aantekening wordt opgeslagen.

6. Klik buiten de bibliotheek om deze te sluiten.

Snapshots verwijderen uit de snapshot-bibliotheek

U kunt een snapshot verwijderen uit de snapshot-bibliotheek die alle snapshots bevat die u hebt gemaakt in de app. U kunt geen snapshots verwijderen die deel uitmaken van een gepubliceerde versie van een app.

Doe het volgende:

1. Klik op Snapshot in het venster met presentatiehulpmiddelen, in de presentatieweergave.

De snapshot-bibliotheek wordt geopend met een lijst van al uw snapshots.

Tip: U kunt ook toegang krijgen tot een snapshot-bibliotheek voor elke visualisatie. Ga naar de werkbladweergave, tik lang/klik met de rechtermuisknop op de visualisatie waarvan u een snapshot wilt weergeven en selecteer Snapshot-bibliotheek openen in het snelmenu.
  2. Klik op Edit.

Bewerken is ingeschakeld.

3. Selecteer de snapshots u wilt verwijderen.

Opmerking: U kunt geen snapshots verwijderen die deel uitmaken van een gepubliceerde versie van een app.
  4. Klik op Ö.

De geselecteerde snapshots worden verwijderd.

5. Klik op Edit om het bewerken te beëindigen.

6. Klik buiten de bibliotheek.

De bibliotheek wordt gesloten.

U hebt nu snapshots verwijderd uit de bibliotheek.