Stap-voor-stap - Een app uit verzamelingen verwijderen.

In dit voorbeeld wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een app kunt verwijderen uit de verzamelingen van de cloudhub. In dit voorbeeld is een app gepubliceerd in de verzamelingen US en Sweden in de cloudservice cloudhub. Deze app is niet langer nodig en moet uit de verzamelingen worden verwijderd. Voor het verwijderen van de app uit de verzamelingen, moeten de instellingen eigenschappen van de verzameling en de cloudhub die voor de app zijn opgeslagen worden verwijderd.

Vereisten

Taken

• Beginner's tutorial naar een andere stream verplaatsen.

Beginner's tutorial naar een andere stream verplaatsen

Doe het volgende:

1. Klik met de rechtermuisknop op Beginner's tutorial en selecteer Eigenschappen beheren.
  2. Verwijder de eigenschappen US, Sweden, collections en Sales door bij elke waarde op E te klikken.
  3. Klik op Toepassen.

De app is uit de geselecteerde verzamelingen verwijderd. U kunt de app opnieuw publiceren in de verzamelingen door opnieuw aangepaste eigenschappen toe te voegen aan de app.