Stat-voor-stap - Een app in een verzameling publiceren

In dit voorbeeld wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een app kunt publiceren in een verzameling en hoe u de app in de verzameling kunt bekijken. In dit voorbeeld gebruikt uw organisatie zowel Qlik Cloud Services en Qlik Sense Enterprise voor elastische implementaties en heeft meerdere cloudhubs. Uw beheerder heeft eigenschappen ingesteld voor zowel de doelverzamelingen als de cloudhubs. U moet voor het salesteam van uw organisatie uw app publiceren in twee verzamelingen van de Qlik Cloud Services-cloudhub met de naam cloud services.

Vereisten

• Uw beheerder heeft distributiebeleid ingesteld in Distributiebeleid - voorbeeld.
  • U hebt een app die u wilt publiceren. In dit voorbeeld wordt de Beginner's tutorial-app gebruikt die beschikbaar is via Beginnen met de basis.
  • U hebt toegang tot de cloudhub om te controleren of uw app is gepubliceerd in de geselecteerde verzamelingen.

Taken

• Publiceer Beginner's tutorial in de verzamelingen US en Sweden in de Qlik Cloud Services-cloudhub.

Beginnerstutorial in de verzamelingen US en Sweden publiceren

Doe het volgende:

1. Klik in uw hub met de rechtmuisknop op Beginner's tutorial en selecteer Publiceren.
  2. Selecteer een stream in de vervolgkeuzelijst Streamnaam.
  3. Klik op Beheren.
  4. Selecteer distribution in de vervolgkeuzelijst om de Qlik Sense Enterprise cloud-hub te selecteren en selecteer de waarde Cloud services.
  5. Selecteer collections in de vervolgkeuzelijst en selecteer de waarden US en Sweden om de verzamelingen in te stellen.
  6. Selecteer groupswithaccess in de vervolgkeuzelijst en selecteer Sales om toegang voor groepen in te stellen.
  7. Klik op Toepassen.
  8. Klik op Publiceren.

De app wordt in de stream gepubliceerd. Qlik Sense zorgt er vervolgens voor dat de app in de cloudhub cloud service wordt gepubliceerd in de verzamelingen US en Sweden. Meld u aan bij de cloudhub om te controleren of de app beschikbaar is in de verzamelingen.