Aanbevolen procedures en beperkingen voor het publiceren van apps in verzamelingen.

Voor het publiceren van apps in verzamelingen gelden de volgende aanbevolen procedures en beperkingen:

• Apps die in verzamelingen worden gepubliceerd zijn alleen-lezen. Gebruikers van de verzameling kunnen geen wijzigingen aanbrengen in de app. Ze kunnen dus geen priv√©- of communitywerkbladen en -presentaties maken in de app.
  • On-Demand-apps worden niet ondersteund in verzamelingen.
  • Uitbreidingen worden niet ondersteund voor apps die worden gepubliceerd in Qlik Cloud Services. Visualisaties met uitbreidingen kunnen niet worden geopend in Qlik Cloud Services. De app-gebruiker ontvangt een bericht dat de visualisatie niet werd gevonden.