Qlik Sense Mobile-app

Download en installeer de Qlik Sense Mobile-app op uw -apparaat.

De Qlik Sense Mobile-app maakt verbinding met een Qlik Sense Enterprise-server. Als u verbonden bent, kunt u Qlik Sense-apps en -mashups bekijken die uw beheerder aan u beschikbaar heeft gesteld. U kunt Qlik Sense-apps ook op uw mobiele apparaat downloaden, zodat u ze kunt gebruiken als u niet verbonden bent.

Opmerking: Momenteel biedt alleen de Qlik Sense Mobile-app voor iOS ondersteuning voor het downloaden van Qlik Sense-apps voor offline toegang.

Bekijk de Qlik Sense-voorbeeldapps die gratis beschikbaar zijn op de Qlik Sense-demoserver. Zie Qlik Sense-demoserver voor meer informatie over de demoserver.

De Qlik Sense Mobile-app installeren

U kunt de Qlik Sense Mobile-app voor uw apparaat downloaden uit de Apple App Store of de Google Play Store.

Downloaden uit de App Store

Neem contact op met de Qlik Sense-systeembeheerder voor instructies om uw Qlik Sense Mobile-app te verbinden met uw Qlik Sense Enterprise-server.

Ga voor informatie over systeemvereisten voor de Qlik Sense Mobile-app naar Systeemvereisten voor Qlik Sense. .

Terminologie

App-termen kunnen verwarrend zijn. Houd rekening met het volgende:

• Qlik Sense Mobile-app verwijst naar de Qlik Sense-software die is ontwikkeld voor iOS en Android.
  • Qlik Sense-app verwijst naar de dashboard- en gegevensvisualisatietoepassingen die u hebt gebouwd in Qlik Sense.
  • Qlik Sense-mashup verwijst naar een webpagina of webtoepassing met een vanuit Qlik Sense geïntegreerd object.