QlikWorld 2020 Global Conference. Word lid en ontdek hoe u optimaal gebruik maakt van uw data. Handel snel. Registreer nu en bespaar.

Mediabibliotheek

De mediabibliotheek bevat de afbeelding die u kunt gebruiken in uw app: in tekst- en afbeeldingsvisualisaties, op presentatiedia's en als miniaturen voor apps, werkbladen en presentaties.

De mediabibliotheek in Qlik Sense met het voorbeeld van een van de standaardafbeeldingen.

Media library view

A: Mappen

De mappen in de mediabibliotheek.

Mapopties
UI-item Beschrijving
In app De afbeeldingen in de app. U kunt afbeeldingen verwijderen.
Default  De standaardafbeeldingen worden beheerd vanuit de Qlik Management Console.

Als een nieuwe inhoudsbibliotheek wordt gedeeld via beveiligingsregels die zijn gedefinieerd in de Qlik Management Console, worden de bibliotheek met de afbeeldingen erin een deel van de mediabibliotheek.

B: Lijst van afbeeldingen

Een lijst afbeeldingen in het geselecteerde deel van de mediabibliotheek.

C: Voorbeeld

Een voorbeeld van de geselecteerde afbeelding.

D: Media uploaden

Klik op Media uploaden om een nieuwe afbeelding te uploaden.

Ga voor meer informatie naar Afbeeldingsbestanden uploaden naar mediabibliotheek.

E: Annuleren

Klik op Annuleren om het dialoogvenster van de mediabibliotheek te sluiten.

F: Invoegen

Klik op Invoegen om de geselecteerde afbeelding te gebruiken.

G: Delete

Klik op Ö om de geselecteerde afbeelding te verwijderen.

Ga voor meer informatie naar Afbeeldingsbestanden verwijderen uit mediabibliotheek.

See also: