Het load-script opslaan

Als u een script opslaat, wordt de hele app opgeslagen, maar de gegevens worden niet automatisch opnieuw geladen.

Wijzigingen die u maakt in het load-script worden automatisch opgeslagen door de Editor voor laden van gegevens. U kunt handmatig opslaan door op CTRL+S te drukken.

Wanneer het script is opgeslagen, bevat de app nog steeds oude gegevens van de laatste keer opnieuw laden. Dit wordt aangegeven in de werkbalk. Als u de app wilt bijwerken met nieuwe gegevens, klikt u op Gegevens laden° op de werkbalk van de editor voor laden van gegevens.

Als u een script opslaat, wordt het automatisch op syntaxisfouten gecontroleerd. Syntaxisfouten worden in de code gemarkeerd en alle scriptsecties met syntaxisfouten worden aangegeven met een ù naast het sectielabel.

Opmerking: Het script wordt automatisch opgeslagen in de app als gegevens worden geladen.