Qlik Cloud Services

Qlik Cloud Services is de cloudomgeving die door Qlik wordt gehost en uitgevoerd voor klanten. Om deze omgeving te gebruiken, moet u een Qlik Cloud Services tenant aanvragen en vervolgens multi-cloud inschakelen in uw Qlik Sense Enterprise for Windows-implementatie.

Uw Qlik-beheerder stelt beleid op voor het distribueren van apps naar de cloud. Het beleid schrijft ook voor wie de apps kan zien. App-eigenaren stellen de juiste eigenschappen in voor hun apps, waarna de distributie van hun apps automatisch verloopt.

App-klanten zien apps in de openbare verzamelingen die zijn gedefinieerd door distributieregels. Ze kunnen ook hun eigen privéverzamelingen maken en favorieten aangeven.

Publiceren in verzamelingen van de cloudhub