Bladwijzerselecties toepassen

U kunt de selecties die zijn opgeslagen in een bladwijzer toepassen op alle werkbladen en visualisaties in de app.

Selecties toepassen

Doe het volgende:

1. Klik in de werkbladweergave op Settings in de werkbalk.

2. Raak de bladwijzer waarvan u selecties wilt toepassen lang aan of klik hierop met de rechtermuisknop en klik op Selecties toepassen.

Opmerking: Als er geen selecties zijn opgeslagen in de bladwijzer, is Selecties toepassen uitgeschakeld.

De selecties die zijn opgeslagen in de bladwijzer worden nu toegepast. Eventuele eerdere selecties worden gewist.

Selecties toepassen en naar werkblad gaan

Doe het volgende:

1. Klik in de werkbladweergave op Settings in de werkbalk.

2. Klik op de bladwijzer waarvan u selecties wilt toepassen.

De selecties die zijn opgeslagen in de bladwijzer worden nu toegepast en het werkblad waarvan de bladwijzer afkomstig is wordt weergegeven. Eventuele eerdere selecties worden gewist.

Tip: U kunt op dezelfde manier ook de bladwijzerselecties toepassen vanuit het app-overzicht.