Aangepaste knopinfo

U kunt metingen toevoegen als aangepaste knopinfo die wordt weergegeven als extra knopinfo bij een visualisatie. U kunt een meting toevoegen op basis van een veld of u kunt een meting toevoegen met behulp van een expressie. Bovendien kunt u alle of een gedeelte van de knopinfo verbergen voor een visualisatie.

Aangepaste knopinfo bij een stuk van een cirkeldiagram

Aangepaste knopinfo is beschikbaar in de volgende visualisatietypes:

• Staafdiagram
  • Cirkeldiagram
  • Combinatiediagram
  • Spreidingsplot
  • Structuuroverzicht
  • Kaart

Een aangepaste knopinfo maken

Doe het volgende:

1. Klik in de werkbladweergave op @ Bewerken op de werkbalk.

2. Klik op het diagram dat u wilt bewerken.

3. Klik in het eigenschappenvenster op het tabblad Knopinfo.
  4. Schakel Aangepast in om metingen als knopinfo toe te kunnen voegen.

5. Klik op Meting toevoegen om een meting als knopinfo toe te voegen.
    U kunt een meting op basis van een veld toevoegen met Van een veld. U kunt ook een uitdrukking gebruiken om een meting toe te voegen. Klik op 3 om de uitdrukkingseditor te openen. De bestaande uitdrukking wordt standaard weergegeven.

U kunt basisrijen voor knopinfo verwijderen door middel van Basisrijen verbergen.

De stijl van de aangepaste knopinfo wijzigen

U kunt wijzigen hoe de knopinfo wordt weergegeven.

• U kunt het label van de knopinfo wijzigen via Label.
  • U kunt de formattering instellen via Getalnotatie.

Beperkingen

Aangepaste knopinfo kan niet worden gebruikt met ingestelde expressies, expressies die totaal gebruiken of diagrammen met berekende dimensies. In snapshots wordt algemene knopinfo weergegeven in plaats van aangepaste knopinfo.