Presentaties uit de openbare van een app verwijderen

U kunt zowel de openbare die oorspronkelijk in de app zijn gevoegd als de openbare die later zijn goedgekeurd en toegevoegd uit een app verwijderen. Wanneer u een openbare verwijdert, wordt deze verplaatst naar de sectie Gepubliceerd door mij van de app als de presentatie door u was gepubliceerd, of naar de sectie Community als deze was gepubliceerd door een andere gebruiker. Als de presentatie eigendom was van een andere gebruiker, worden zij weer de eigenaar. Wanneer een presentatie uit de openbare is verwijderd, wordt deze niet toegevoegd als de app wordt gedupliceerd of geëxporteerd.

Doe het volgende:

• Klik in de app met de rechtermuisknop op een openbare en selecteer Goedkeuring ongedaan maken.

De presentatie wordt vervolgens verplaatst naar de sectie Gepubliceerd door mij of de sectie Community.

Tip: U kunt presentaties ook uit de presentatieweergave verwijderen door op ¨ te klikken en de optie Goedkeuring ongedaan maken te selecteren, door rechts te klikken op een presentatie in de presentatienavigator of door de presentatie lang aan te raken in de presentatienavigator.