Werkbladen uit de openbare van een app verwijderen

U kunt zowel de openbare die oorspronkelijk in de app zijn gevoegd als de openbare die later zijn goedgekeurd en toegevoegd uit een app verwijderen. Wanneer u een openbaar verwijdert, wordt dit verplaatst naar de sectie Gepubliceerd door mij van de app als het werkblad door u was gepubliceerd, of naar de sectie Community als het was gepubliceerd door een andere gebruiker. Als het werkblad eigendom was van een andere gebruiker, worden zij weer de eigenaar. Wanneer een werkblad uit de openbare wordt verwijderd, wordt deze niet toegevoegd als de app wordt gedupliceerd of geëxporteerd.

Doe het volgende:

• Klik in de app met de rechtermuisknop op het basiswerkblad en selecteer Goedkeuring ongedaan maken.

Het werkblad wordt vervolgens verplaatst naar de sectie Gepubliceerd door mij of de sectie Community.

Tip: U kunt werkbladen ook in de werkbladweergave verwijderen door op ¨ te klikken en de optie Goedkeuring ongedaan maken te selecteren. Daarnaast kunt u rechts klikken op een werkblad in de werkbladnavigator of dit lang aanraken om een goedkeuring ongedaan te maken.