Werkbladen toevoegen aan de openbare van een app

U kunt zowel gepubliceerde werkbladen die door u worden beheerd als werkbladen van de community goedkeuren voor toevoeging aan de openbare van de app. Werkbladen die zijn toegevoegd aan de openbare worden toegevoegd als een app wordt gedupliceerd of geëxporteerd, in tegenstelling tot gepubliceerde werkbladen. Door werkbladen aan uw openbare toe te voegen kunt u gezamenlijk werken aan de ontwikkeling van de openbare voor uw app.

Doe het volgende:

• Klik in uw app met de rechtermuisknop op een werkblad van de community of op een werkblad dat uzelf hebt gepubliceerd en selecteer Goedkeuren.

Het werkblad is nu toegevoegd aan de openbare van de app.

Tip: U kunt ook in de werkbladweergave een werkblad toevoegen door op ¨ te klikken en de optie Goedkeuren te selecteren. Daarnaast kunt u rechts klikken op een werkblad in de werkbladnavigator of deze lang aanraken.