Gegevens toevoegen vanuit QDC Catalog Service

Qlik Data Catalyst biedt de mogelijkheid voor het opnemen, profileren, verfijnen, catalogiseren en publiceren van gegevens die zijn opgeslagen in QVD-bestanden. Gebruikers van Qlik Sense kunnen profiteren van de mogelijkheid die Qlik Data Catalyst biedt om QVD-bestanden met Qlik Data Catalyst for QVDs te ordenen en op te zoeken, zonder dat ze de Qlik Sense-omgeving hoeven te verlaten. QVD eenvoudig vinden en selecteren vanuit Qlik Sense-gegevensbeheer. Het is niet nodig om te navigeren binnen complexe maphiërarchieën of te vertrouwen op naamconventies voor mappen.

Opmerking: U moet toegang hebben tot Qlik Data Catalyst om QDC Catalog Service te gebruiken en om de QVD-catalogus te bekijken vanuit Qlik Sense-gegevensbeheer.

Catalogusservice

Met QDC Catalog Service heeft u onmiddellijk inzicht in en kunt u acties uitvoeren voor QVD's in heel het gegevensecosysteem, rechtstreeks vanuit Qlik Sense.

• KPI-raamwerk voor het meten van QVD's op basis van operationele, afmetings- en populariteitsmeetcriteria.
  • Doorzoek en filter uw gegevens.
  • Geef informatie weer over Aantal rijen, Aantal velden, Laatst geladen, Relatief pad, Bron, Tags en KPI-scores

Qlik Data Catalyst integreren

Meer informatie over het configureren van de integratie van Qlik Data Catalyst met Qlik Sense Enterprise, vindt u in Integrate Qlik Data Catalyst with Qlik Sense Enterprise (alleen in het Engels).

QDC Catalog Service gebruiken in Qlik Sense Enterprise

U kunt QVDgegevens die beschikbaar zijn in QDC Catalog Service snel aan uw app toevoegen met behulp van gegevensbeheer, zie Gegevens aan de app toevoegen

QDC Catalog Service weergeven in Qlik Sense Enterprise on Windows

Meer informatie over Qlik Data Catalyst for QVDs vindt u in What is Qlik Data Catalyst for QVDs?