Visualisaties hergebruiken met een mastervisualisatie

U kunt een mastervisualisatie maken die u opnieuw kunt gebruiken. Gebruikers van een gepubliceerde app hebben toegang tot de mastervisualisaties, maar ze kunnen ze niet aanpassen.

Opmerking: U kunt uitsluitende mastervisualisaties maken als u met een niet-gepubliceerde app werkt. Van visualisaties waarbij Diagramsuggesties is ingeschakeld, kan geen mastervisualisatie worden gemaakt.

Doe het volgende:

1. Sleep bij het bewerken van een werkblad een visualisatie van het werkblad naar de masteritems.

Als u de visualisatie een titel hebt gegeven, wordt deze automatisch toegevoegd als de naam van de mastervisualisatie.

2. Voeg een naam toe of wijzig desgewenst de naam.
  3. Typ een beschrijving voor de visualisatie (optioneel).
  4. Voeg info toe (optioneel).
  5. Klik op Toevoegen.

De visualisatie wordt nu opgeslagen op het tabblad voor masteritems.

Tip: U kunt ook een visualisatie toevoegen aan de masteritems door lang het werkblad aan te raken of erop te klikken met de rechtermuisknop en te selecteren é Toevoegen aan masteritems.

See also:

Hergebruiken van bedrijfsmiddelen met masteritems

Bedrijfsmiddelenvenster