Apps verkennen op een klein scherm

Als u Qlik Sense op een zeer klein scherm (480 pixels breed of smaller) gebruikt, kunt u selecties maken en tussen apps, werkbladen, visualisaties en presentaties navigeren, maar u kunt geen nieuwe inhoud maken, werkbladen, presentaties of visualisaties bewerken, snapshots maken of de inzichtenadviseur gebruiken.

Dit is onderdeel van de responsieve manier van werken met Qlik Sense waarbij navigatie en elementen van de gebruikersinterface worden aangepast aan het apparaat en de venstergrootte van de browser die u gebruikt wanneer u werkt met Qlik Sense.

Werken met Qlik Sense op een klein scherm

Als u Qlik Sense gebruikt op een klein scherm, kunt u verkennen en ontdekkingen doen in de apps.

Navigeren

Vanuit het navigatiepaneel bovenaan opent u de hub, het app-overzicht en de Help. Het navigatiepaneel onderaan wordt gebruikt om te bladeren tussen werkbladen, presentaties en visualisaties. U kunt de navigatievensters verbergen zodat u meer ruimte hebt voor het verkennen van uw app. Door over te schakelen van de staande naar de liggende modus ziet u in sommige gevallen meer informatie.

De hub

U komt bij de hub met toegang tot verschillende streams, afhankelijk van uw toegangsrechten. U kunt navigeren tussen de verschillende apps in de streams.

Ontdekken en analyseren

U kunt de werkbladen verkennen en tevens dieper op de details ingaan en elke visualisatie in volledig scherm bekijken. U kunt van de visualisatie naar visualisatie gaan en selecties in visualisaties maken. In een volledig scherm hebt u bovenaan ook toegang tot het visuele verkenningsmenu.

Gegevenspresentatie gebruiken

U kunt de presentaties in een app afspelen, maar niet bewerken. Als u een presentatie afspeelt, moet u naar de werkbladweergave gaan om het werkblad te bekijken en selecties uit te voeren.

Bladwijzers gebruiken

U kunt bestaande bladwijzers gebruiken en uw eigen bladwijzers maken.