Toegang tot Qlik Sense

Qlik Sense biedt toegankelijkheidsfuncties om gebruikers te helpen communiceren met Qlik Sense.

De standaard kleurenschema's in Qlik Sense zijn ontworpen om een hoog contrast te bieden aan gebruikers die kleurenblind zijn. Qlik Sense biedt ook toetsenbordnavigatie en sneltoetsen om u te helpen Qlik Sense te gebruiken. U kunt ook een sneltoets gebruiken om te schakelen tussen de meeste visualisaties en een tabelweergave van de gegevens die deze vertegenwoordigen

Opmerking: Ga naar Accessibility om meer te weten te komen over hoe Qlik ernaar streeft aan toegankelijkheidsstandaarden te voldoen.

Qlik Sense gebruiken met een schermlezer

U kunt Qlik Sense gebruiken met een schermlezer om te communiceren met bestaande apps. U kunt de schermlezer gebruiken in de hub en in een werkblad in de analyseweergave.

De ondersteunde configuratie is:

• JAWS-schermlezer voor Microsoft Windows en Internet Explorer 11.

Beperkingen

• De modus Virtual PC Cursor in JAWS is gedeactiveerd in Qlik Sense.