QlikWorld 2020 Global Conference. Word lid en ontdek hoe u optimaal gebruik maakt van uw data. Handel snel. Registreer nu en bespaar.

Problemen oplossen: apps maken in de cloudhub

Er zijn geen gegevensbronnen in de app die ik heb geüpload naar de cloudhub

Ik heb een app geüpload naar de cloudhub, maar alle bijgevoegde bestanden en gegevensverbindingen zijn verwijderd uit de app.

Possible cause

Tijdens het exporteren en uploaden van een app, worden alle bijgevoegde bestanden en gegevensverbindingen eruit verwijderd.

Proposed action

Voeg deze bestanden opnieuw toe en configureer de gegevensverbindingen voor de app opnieuw.

Foutmelding: De visualisatie kon niet worden weergegeven

Tijdens het uploaden van mijn app naar de cloudhub, verscheen de foutmelding De visualisatie kon niet worden weergegeven op een of meer visualisatieobjecten in mijn werkbladen.

Possible cause

Uw app is mogelijk afkomstig uit een niet-ondersteunde versie van Qlik Sense. Apps moeten afkomstig zijn uit Qlik Sense 3.1 of later.

Proposed action

Werk de Qlik Sense-implementatie bij om de app bij te werken naar een recentere versie van Qlik Sense. U kunt de app ook importeren naar een recentere versie van Qlik Sense en de app opnieuw exporteren.

Foutmelding: Ongeldige visualisatie. De uitbreiding is niet beschikbaar in de cloud

Tijdens het uploaden van mijn app naar de cloudhub, verscheen de foutmelding Ongeldige visualisatie. Deze visualisatie is niet gevonden. De uitbreiding is niet beschikbaar in de cloud is weergegeven op een of meer van mijn uitbreidingen.

Possible cause

U hebt een app geüpload met een ongeldige uitbreiding. Qlik Cloud Services biedt alleen ondersteuning voor uitbreidingen van de Dashboard Bundle en Visualization Bundle.

Proposed action

Verwijder de ongeldige uitbreidingen uit uw app. Zie voor informatie over geldige uitbreidingen Apps maken in de cloudhub.

Mijn app is niet geëxporteerd

Toen ik mijn app probeerde te exporteren, mislukte het.

Possible cause

Uw app kan gebruik maken van sectietoegang voor beveiliging in het load-script voor gegevens.

Proposed action

Om beveiligingsredenen is het exporteren van apps die gebruik maken van sectietoegang niet toegestaan in de cloudhub.