Samenwerken met anderen in de cloud hub

De cloud hub is een samenwerkingsomgeving voor zowel het ontwikkelen als het delen van inhoud met anderen.

U kunt gedeelde ruimten gebruiken om inhoud te ontwikkelen en te delen met andere leden van uw cloud hub. U kunt uw persoonlijke apps ook delen met andere cloudhubleden.

Toegang verlenen tot werkbladen, bladwijzers en presentaties

U kunt uw werkbladen, bladwijzers en presentaties publiceren zodat gebruikers met toegang tot uw app ze kunnen weergeven.

Toegang verlenen tot werkbladen, bladwijzers en presentaties

Samenwerken in gedeelde ruimten

Een gedeelde ruimte is een door de gebruiker aangemaakte sectie in de cloud hub die het delen van apps mogelijk maakt voor gezamenlijke ontwikkeling en waarmee de toegang van gebruikers kan worden beheerd.

Werken in gedeelde ruimtes

Persoonlijke apps delen

U kunt uw persoonlijke apps voor weergave delen met andere leden van uw cloud hub.

Apps delen in de cloudhub