Systeemfuncties

Systeemfuncties zijn functies voor het benaderen van eigenschappen van het systeem, het apparaat en de Qlik Sense-app.

Opmerking: Deze functionaliteit is niet beschikbaar in Kubernetes.

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Bij sommige functies kunt u meer informatie over de desbetreffende functie opvragen door op de naam in de beschrijving van de syntaxis te klikken.