Binary

De opdracht binary wordt gebruikt voor het laden van de gegevens uit een andere Qlik Sense-app of uit een document dat is gemaakt met QlikView 11.2 of een eerdere versie, met inbegrip van sectietoegangsgegevens. Er zijn geen andere elementen van de app toegevoegd, zoals werkbladen, presentaties, visualisaties, masteritems of variabelen.

Note: Deze functionaliteit is niet beschikbaar in Kubernetes.
Note: Slechts één binary opdracht is toegestaan in het script. De binary opdracht moet de eerste opdracht van het script zijn, zelfs nog vóór de SET-opdrachten die zich gewoonlijk aan het begin van het script bevinden.

Syntax:

binary [path] filename

Arguments:

Argument Beschrijving
filename De naam van het bestand, inclusief de bestandsextensie .qvw of .qvf.
path

Het pad naar het bestand die een verwijzing zou moeten zijn naar een mapgegevensverbinding. Dit is een vereiste als het bestand zich niet in de Qlik Sense-werkdirectory bevindt.

Werkdirectory

Example: 'lib://Table Files/'

In de bestaande scriptmodus, worden tevens de volgende padindelingen ondersteund:

• absoluut

Example: c:\data\

• relatief ten opzicht van de app die deze scriptregel bevat.

Example: data\

Beperking van toegang tot bestandssysteem

Limitations:

U kunt binary niet gebruiken om gegevens te laden vanuit een app op dezelfde Qlik Sense Enterprise-implementatie door naar de app-ID te verwijzen. U kunt alleen laden vanuit een .qvf-bestand.