Bestandsfuncties

De bestandsfuncties (alleen beschikbaar in scriptuitdrukkingen) retourneren informatie over het tabelbestand dat op dat moment wordt gelezen. Deze functies retourneren een voor alle gegevensbronnen, behalve tabelbestanden (uitzondering: ).NULL ConnectString

Opmerking: Deze functionaliteit is niet beschikbaar in Kubernetes.

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Klik op de functienaam in de beschrijving van de syntaxis voor meer informatie.