Apps openen in de Qlik Sense Mobile-app

Open Qlik Sense-apps in de mobiele app als u online bent en verbonden bent met een server of als u offline bent en niet verbonden bent met een server.

Deze documentatie is ook van toepassing op de Qlik Sense Mobile for BlackBerry-app. Qlik Sense Mobile for BlackBerry is de Qlik Sense Mobile-toepassing die op iOS wordt uitgevoerd en is geïntegreerd met het BlackBerry Dynamics-platform.

Opmerking: Het downloaden van Qlik Sense-apps voor offline toegang wordt alleen ondersteund op de Qlik Sense Mobile-app voor iOS.

Een Qlik Sense-app openen als u verbinding hebt met een server

Maak verbinding met een Qlik Sense Enterprise-server om een app online te openen.

• Tik op het Qlik Sense-app-pictogram. De onlineversie van de app wordt geopend. Als u de app hebt gedownload, kunt u deze zowel online als offline openen. Gedownloade apps worden gemarkeerd met de badge .

U kunt ook op ¥ tikken op de Qlik Sense-app om het venster met app-details te openen en vervolgens op het tabblad Online tikken. Tik op Online openen om de app te openen.

Een Qlik Sense-app openen als u niet bent verbonden met een server

Open apps die u hebt gedownload zelfs als u niet met een Qlik Sense Enterprise-server bent verbonden. Gedownloade apps worden gemarkeerd met de badge op het pictogram van de app.

• Tik op het Qlik Sense-app-pictogram. De offlineversie van de app wordt geopend.

U kunt ook op ¥ tikken op de Qlik Sense-app om het venster met app-details te openen en vervolgens op het tabblad Offline tikken. Tik op Offline openen om de app te openen.