Afmelden voor Qlik Sense Mobile Analytics

Qlik Sense Mobile verzamelt gebruiksinformatie om Qlik Sense Mobile te verbeteren. Meld u af voor Qlik Sense Mobile Analytics als u niet wilt dat gebruiksinformatie wordt verzameld. Raadpleeg de Qlik Sense Mobile Algemene voorwaarden voor meer informatie over het privacybeleid van Qlik wat betreft verzamelde gegevens.

Doe het volgende:

1. Tik op uw profielpictogram in de mobiele app. De pagina Account en instellingen wordt geopend.
  2. Tik op Diagnostische gegevens.
  3. Analytics uitschakelen.