App-details bewerken in de cloudhub

Nadat u een app in de cloudhub hebt gemaakt, kunt u de app-details bewerken. U kunt nieuwe informatie toevoegen aan de app of de app naar een andere ruimte in de cloudhub verplaatsen.

U kunt de titel en beschrijving van uw apps wijzigen. U kunt de tags die bij de app worden gebruikt wijzigen. Tags worden gebruikt om apps met gerelateerde apps te groeperen in de cloudhub. Tags worden gedeeld in de cloudhub, maar u kunt alleen tags zien die u zelf hebt gemaakt of die worden gebruikt met apps waartoe u toegang hebt.

Als u toegang hebt tot ruimtes, kunt u de ruimte waarin de app zich bevindt wijzigen. Raadpleeg voor meer informatie over het werken met apps in ruimtes Apps gebruiken in gedeelde ruimtes.

Doe het volgende:

1. Klik op More de app die u wilt bewerken en selecteer Bewerken.
  2. Wijzig de app-details en klik op Opslaan.