Apps verwijderen in de cloudhub verwijderen

U kunt elke app waarvan u de eigenaar bent uit de cloudhub verwijderen. Als u een machtiging hebt voor een ruimte, kunt u de app ook uit de ruimte verwijderen.

Doe het volgende:

1. Klik op More de app die u wilt verwijderen en klik op Verwijderen.

Er wordt een dialoogvenster ter bevestiging geopend.

2. Klik op Verwijderen.

Als iemand de app heeft geopend wanneer u deze verwijdert, krijgt hij/zij een foutmelding dat de verbinding is verbroken. Als de gebruiker de app vernieuwt, verschijnt het bericht dat de app niet meer kan worden gevonden.