Menu voor lang aanraken op apparaten met aanraakscherm

OP DEZE PAGINA

Menu voor lang aanraken op apparaten met aanraakscherm

Als u op een apparaat of computer met aanraakscherm werkt, kunt u een visualisatie lang aanraken om een optiemenu te openen.

U kunt aanraakondersteuning in het algemene menu in- en uitschakelen (Navigation).

Het optiemenu wordt geopend als u een visualisatie lang aanraakt.

Touch gesture shortcut menu.

Mogelijk zijn niet alle opties voor u beschikbaar. Welke opties beschikbaar zijn, is afhankelijk van of een app bewerkt of analyseert (weergeeft). Bovendien zijn bepaalde opties al dan niet beschikbaar afhankelijk van welke rechten uw beheerder aan u heeft toegewezen.

• More Snelmenu: gegevens bekijken, koppeling kopiëren, diagram insluiten of downloaden.
  • full screen icon volledig scherm
  • Controls Verkenningsmenu
  • Snapshot Snapshot
  • Snapshot library Snapshot-bibliotheek
  • Linked Object Opslaan als een masteritem of koppeling met een masteritem ongedaan maken (niet getoond)

See also