Aanmelden

U start Qlik Sense door een webadres in uw browser in te voeren, zoals https://<uw tenant-adres>. Als er een aanmeldvenster in uw browser verschijnt, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Opmerking: Het exacte adres en de aanmeldingsgegevens krijgt u van uw systeembeheerder.

Wanneer u zich aanmeldt op de cloudhub, start u op de Introductiepagina. Als u een Professional-licentie hebt, worden op de introductiepagina uw apps en uw favoriete apps weergegeven. Als u de Analyzer-licentie hebt, worden op de Introductiepagina recent toegevoegde apps en uw favoriete apps weergegeven. U kunt de welkomstsectie van de Introductiepagina in- of uitschakelen vanuit uw profielmenu.