Ruimtemeldingen beheren

U kunt meldingen voor activiteiten en evenementen ontvangen in zowel gedeelde als in beheerde ruimten.

Al uw ruimtegerelateerde meldingen kunnen worden beheerd vanuit Instellingen in het profielmenu of vanuit Meldingen in een individuele ruimte. In Meldingen kunt u zich voor evenementen of acties in een ruimte in- of uitschrijven door op het pictogram Melding te klikken.

Opmerking:

Groepen kunnen geen meldingen ontvangen. Als u als lid van een groep aan een ruimte bent toegevoegd, kunt u geen meldingen van die ruimte ontvangen.