Werkbladweergave

OP DEZE PAGINA

Werkbladweergave

U verkent, analyseert en ontdekt de gegevens in de werkbladen. Hier maakt, ontwerpt en structureert u ook de visualisaties wanneer u apps bouwt.

De werkbladweergave bestaat uit drie onderdelen: de werkbalk, de balk met selecties en het werkblad. Tijdens het bewerken van een werkblad ziet u vensters aan beide zijden, maar die worden niet gebruikt in deze zelfstudie.

Werkbladweergave in een app

Sheet view with visualizations.

In de volgende tabel worden de belangrijkste onderdelen van het werkblad beschreven.

Hoofdonderdelen van een werkbladweergave
UI-item Beschrijving
A: de werkbalk

De werkbalk bevat opties voor het navigeren in uw werkblad en app.

B: de selectiebalk

De selectiebalk bevat opties voor het maken en wissen van selecties in uw gegevens en het zoeken naar gegevens.

Op de balk met selecties worden ook alle gemaakte selecties weergegeven.

C: het werkblad Het werkblad waarin u werkt met de visualisaties.

D: snapshot maken, verkenningsmenu, volledig scherm

Maak een snapshot van uw diagram, wijzig bepaalde diagrameigenschappen in het verkenningsmenu of bekijk uw diagram in de volledig-schermmodus. Beweeg over een diagram om het menu weer te geven.

Optiemenu

Klik met de rechtermuisknop op een diagram om het optiemenu weer te geven.

Mogelijk zijn niet alle opties beschikbaar. Dit hangt ervan of u diagrammen in een app bewerkt of analyseert (weergeeft) en welke rechten uw beheerder aan u heeft toegewezen.

Optiemenu

Options menu

Het menu ziet er anders uit als u touchscreenmodus hebt ingeschakeld op een ondersteund apparaat. U kunt touchscreenmodus uitschakelen in het algemene menu.