Visualisaties delen

U kunt visualisaties met uw huidige selecties delen met anderen. Dit stelt u in staat om inzichten die u hebt ontdekt, te delen.

U kunt een koppeling naar een visualisatie delen met uw huidige selecties. Als u een visualisatie met een koppeling wilt delen, klikt u met de rechtermuisknop op een visualisatie en selecteert u Koppeling kopiëren. U kunt vervolgens de gegenereerde url delen via de visualisatie.

U kunt uw visualisaties delen via e-mail. Qlik Sense maakt een afbeelding van uw visualisatie met de huidige selecties. Vervolgens selecteert u ontvangers, waarna Qlik Sense ze uw visualisatie stuurt.

Informatie

Delen via e-mail wordt ingeschakeld door uw tenantbeheerder. Als de optie niet beschikbaar is in uw app, is deze mogelijk uitgeschakeld voor apps in uw cloudhub.

Als u een visualisatie via e-mail wilt delen, klikt u met de rechtermuisknop op een visualisatie en selecteert u Delen. Voer het e-mailadres in van de ontvanger, voeg desgewenst een bericht toe en klik op Delen.