Binary

De opdracht binary wordt gebruikt voor het laden van de gegevens vanuit een andere Qlik Sense-app of een QlikView-document, met inbegrip van sectietoegangsgegevens. Er zijn geen andere elementen van de app toegevoegd, zoals werkbladen, presentaties, visualisaties, masteritems of variabelen.

InformatieU kunt geen .qvw- of .qvf-bestanden naar /DataFiles in Qlik Sense Enterprise on Kubernetes uploaden. U moet het bestand laden vanuit een gegevensverbinding die is gekoppeld aan een bestandsshare, bijvoorbeeld AWS S3 of Google Drive.
InformatieSlechts één binary opdracht is toegestaan in het script. De binary opdracht moet de eerste opdracht van het script zijn, zelfs nog vóór de SET-opdrachten die zich gewoonlijk aan het begin van het script bevinden.

Syntax:

binary [path] filename

Arguments:

Argumenten
Argument Beschrijving
filename De naam van het bestand, inclusief de bestandsextensie .qvw of .qvf.
path

Het pad naar het bestand, dat een verwijzing zou moeten zijn naar een gegevensverbinding met een gedeeld bestand.

Werkdirectory