Afbeeldingsbestanden verwijderen uit mediabibliotheek

OP DEZE PAGINA

Afbeeldingsbestanden verwijderen uit mediabibliotheek

De mediabibliotheek bevat de afbeelding die u kunt gebruiken in uw app: in tekst- en afbeeldingsvisualisaties, op presentatiedia's en als miniaturen voor apps, werkbladen en presentaties.

U kunt afbeeldingen uit de mediabibliotheek verwijderen.

Er zijn verschillende manieren om de mediabibliotheek te openen. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik in het app-overzicht op @ in het informatievak van de app en klik vervolgens op 0 in de miniatuur.
  • Dubbelklik op de visualisatie met tekst en afbeeldingen als u een werkblad bewerkt om de werkbalk voor bewerken te openen en klik vervolgens op 0.
  • Klik in de presentatieweergave op 0 in het venster met presentatiehulpmiddelen en sleep de Afbeelding op de dia. Dubbelklik vervolgens binnen de tijdelijke aanduiding van de afbeelding.

Het dialoogvenster Mediabibliotheek wordt geopend en u kunt afbeeldingen verwijderen.

Afbeeldingen verwijderen met Qlik Sense

Doe het volgende:

1. Selecteer de map In app.
  2. Selecteer het bestand dat u wilt verwijderen.

3. Klik op Ö.

Er wordt een bevestiging weergegeven.

4. Klik op Verwijderen.

U hebt nu afbeeldingen uit de mediabibliotheek verwijderd.

TipU kunt ook een afbeeldingsbestand lang aanraken of er met de rechtermuisknop op klikken en vervolgens Verwijderen selecteren.