Koppelingen toevoegen aan cloudhubs

OP DEZE PAGINA

Koppelingen toevoegen aan cloudhubs

Tenantbeheerders kunnen koppelingen toevoegen aan cloudhubs. Op die manier krijgt men snel toegang tot bruikbare externe inhoud.

U kunt koppelingen naar bruikbare inhoud toevoegen aan de cloudhub. Misschien hebt u apps in een implementatie van Qlik Sense Enterprise on Windows of bruikbare mashups van Qlik Sense die relevant zijn voor de leden van specifieke ruimten. U kunt dan koppelingen naar die inhoud toevoegen aan de relevante ruimten.

Toegang tot de inhoud van die koppelingen wordt beheerd door de bestemming. Een lid dat toegang heeft tot de koppeling in de huidige ruimte, maar niet gemachtigd is de gekoppelde inhoud op te vragen, kan die inhoud niet weergeven.

In de Management Console kunt u meerdere koppelingen tegelijk toevoegen. Zie Algemene koppelingen beheren (alleen in het Engels) voor meer informatie.

Koppelingen maken

U kunt een koppeling maken door eerst op Maken te klikken en daarna op Koppeling maken. Als u een nieuwe koppeling maakt, kunt u de bestemmingsruimte voor de koppeling specificeren. Koppelingen worden standaard toegevoegd aan de huidige ruimte.

Om de ruimte waarin de koppeling zich bevindt te wijzigen, klikt u op More, kiest u Bewerken en selecteert u een nieuwe ruimte.