OLE DB

In Qlik Sense wordt de -interface ondersteund voor verbindingen met externe gegevensbronnen.OLE DB(Object Linking and Embedding, Database) Een groot aantal externe databases kan worden geopend via OLE DB.

InformatieDeze functionaliteit is niet beschikbaar in Qlik Sense Enterprise on Kubernetes.

Voorbeeldweergaven van grote gegevensverzamelingen in tabellen stoppen

Als u grote gegevensverzamelingen gebruikt en geen voorbeelden wilt weergeven tijdens het toevoegen van OLE DB-gegevensbronnen aan Gegevensbeheer of de editor voor het laden van gegevens, houdt u de Shift-toest ingedrukt wanneer u uw OLE DB-gegevensverbinding selecteert.