Bladwijzers verwijderen

Er zijn verschillende manieren om bladwijzers te verwijderen.

Een bladwijzer verwijderen in werkbladweergave

Doe het volgende:

1. Klik in de werkbladweergave op Bookmark in de werkbalk.

2. Klik op Infonaast de bladwijzer die u wilt verwijderen.

3. Klik opEdit.
  4. Klik opDelete.

5. Als u het verwijderen van de bladwijzer wilt bevestigen, klikt u op Verwijderen in het dialoogvenster.

De bladwijzer wordt verwijderd.

Een bladwijzer verwijderen uit het app-overzicht

Doe het volgende:

1. Klik in het app-overzicht opBookmarkom de bladwijzers te bekijken.

2. Klik op Infonaast de bladwijzer die u wilt verwijderen.

3. Klik opEdit.
  4. Klik opDelete.

5. Als u het verwijderen van de bladwijzer wilt bevestigen, klikt u op Verwijderen in het dialoogvenster.

De bladwijzer wordt verwijderd.

Tip: In het dialoogvenster voor bladwijzers kunt u een bladwijzer lang aanraken of er met de rechtermuisknop op klikken en vervolgens Verwijderen selecteren.