Een app openen

OP DEZE PAGINA

Een app openen

U kunt vanuit de hub een app openen door erop te klikken. U kunt ook een app importeren die zich niet in de hub bevindt.

Een app openen die zich niet in de hub bevindt

U kunt een app openen die u van iemand anders hebt ontvangen of van een andere Qlik Sense-implementatie hebt gedownload. U moet de app uploaden voordat u deze kunt openen. Zie voor informatie over het uploaden van apps naar de cloudhub Apps uploaden naar de cloudhub.

Wanneer u de app hebt geüpload, is deze beschikbaar in de hub.