Voorbereidingen treffen

Qlik Sense openen

Qlik Sense Enterprise on Kubernetes openen

U start Qlik Sense door een webadres in uw browser in te voeren, zoals https://<uw tenant-adres>. Als er een aanmeldvenster in uw browser verschijnt, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Het exacte adres en de exacte referenties die u invoert, zijn afhankelijk van de manier waarop uw organisatie Qlik Sense heeft geïmplementeerd.

Bronbestanden van de zelfstudie in een nieuwe app plaatsen

De map Building an App files in het ZIP-bestand bevat de gegevensbestanden. Voordat u begint met het bouwen van de app, moet u ervoor zorgen dat u toegang hebt tot de gegevensbestanden. Doe het volgende:

Een nieuwe app maken in Qlik Sense Enterprise on Kubernetes

Doe het volgende:

1. Meld u aan bij Qlik Sense.
  2. Klik op Maken.
  3. Klik op App maken.
  4. Geef de app een naam, bijvoorbeeld Zelfstudie: een app bouwen.
  5. Kies een ruimte voor de nieuwe app.
  6. Klik op Maken.

Bronbestanden voor zelfstudie uploaden naar Qlik Sense Enterprise on Kubernetes

Als u Qlik Sense Enterprise on Kubernetes gebruikt, moet u de gegevensbestanden naar de cloud uploaden.

Doe het volgende:

1. Open de app.
  2. Klik op Gegevens uit bestanden en andere bronnen toevoegen.
  3. Klik in het linkermenu op Gegevensbestanden.
  4. Klik onder Mapsnelkoppelingen op Gegevensbestanden.
  5. Sleep alle bestanden van de map Building an App files naar het aangegeven vak in het dialoogvenster voor uploaden.

De gegevensbestanden worden toegevoegd aan uw persoonlijke gegevensbestanden.

De gegevensbestanden zijn toegevoegd aan uw persoonlijke gegevensbestanden.

De volgende stap is het toevoegen van de gegevensbestanden aan uw app.