App-overzicht in de cloudhub

U ziet het app-overzicht wanneer u een app opent in de cloudhub. Hier beheert u werkbladen, bladwijzers of presentaties.

Openbare inhoud wordt weergegeven onder Openbare werkbladen/Openbare bladwijzers/Openbare presentaties. Uw privéinhoud wordt weergegeven onder Mijn werkbladen/Mijn bladwijzers/Mijn presentaties. Bij apps in beheerde ruimten wordt inhoud die door andere gebruikers is toegevoegd nadat de app is gepubliceerd, weergegeven onder Community-werkbladen/Community-bladwijzers/Community-presentaties.

App-overzicht

App overview.

A: de werkbalk

De werkbalk bevat het navigatiemenu, het algemene menu en de naam van de app.
UI-item Beschrijving

U kunt App-overzicht of Hub openen selecteren. U kunt ook Touchscreenmodus inschakelen, de online Help openen en Informatie weergeven over Qlik Sense.

Welke overige selecties beschikbaar zijn, is afhankelijk van de weergave die u selecteert in de tabbladen op de werkbalk.

Als u onder Voorbereiden de optie Gegevensbeheer of Gegevensmodelviewer selecteert, kunt u Gegevens toevoegen. Onder Voorbereiden kunt u ook de editor voor het laden van gegevens selecteren.

Als u onder Analyseren de optie Werkblad selecteert, kunt u het Werkblad openbaar maken, het Werkblad downloaden als PDF, het Werkblad dupliceren, het Werkblad verwijderen of het Werkblad insluiten. Onder Analyseren kunt op ook Inzichten selecteren.

Als u onder Vertellen de optie Presentatie selecteert, kunt u de Presentatie openbaar maken, de Presentatie dupliceren of de Presentatie verwijderen.

Mogelijk zijn niet alle opties beschikbaar. Dit hangt ervan of u diagrammen in een app bewerkt of analyseert (weergeeft) en welke rechten uw beheerder aan u heeft toegewezen.

Zie Navigeren met tabbladen voor meer informatie over bladeren met tabbladen en het algemeen menu.

More

Toon of verberg appgegevens, waarbij u kunt kiezen uit het bewerken van appinformatie of het openen van appopties en het vormgeven van uw app.
Voorbereiden

Uw gegevens voorbereiden. U kunt Gegevensbeheer, Gegevensmodelviewer of Editor voor laden van gegevens selecteren.

Analyseren

Uw gegevens analyseren. U kunt Werkblad of Insights selecteren.

Vertellen

Vertel een verhaal met uw gegevens. U kunt Presentatie selecteren.

B: Werkbladen, bladwijzers of presentaties weergeven

Selecteer of u werkbladen, bladwijzers of presentaties in het hoofdgebied wilt weergeven.
UI-item Beschrijving
App objects Toont alle werkbladen in de app.
Bookmark Toont alle bladwijzers in de app.
Story Mode Toont alle presentaties in de app.

C: Nieuwe-werkbladknop en weergavewisselknoppen

U kunt nieuwe werkbladen maken en schakelen tussen raster- en lijstweergave.
UI-item Beschrijving
Nieuw werkblad maken Maak een nieuw werkblad.
Grid View Rasterweergave inschakelen.
List View Lijstweergave inschakelen.

D: Openbare werkbladen

U kunt:

• Werkbladen slepen om de volgorde ervan te wijzigen.
  • Openbare werkbladen privé maken. Als u een werkblad privé maakt, wordt u de eigenaar.
  • Werkbladen dupliceren

E: Werkbladdetails

U kunt op de titel van een werkblad of een presentatie klikken om details weer te geven, zoals wanneer een werkblad openbaar is gemaakt.

F: Privéwerkbladen

U kunt:

• Werkbladen slepen om de volgorde ervan te wijzigen.
  • Privéwerkbladen openbaar maken. Als u een werkblad openbaar maakt, bent u niet meer de eigenaar.
  • Titel en beschrijving wijzigen.
  • Privéwerkbladen bewerken, dupliceren en verwijderen.
Opmerking: Als u de werkbladen niet kunt slepen om de volgorde te wijzigen, moet u de touchscreen-modus in het algemene menu uitschakelen.