QlikWorld 2020 Global Conference. Word lid en ontdek hoe u optimaal gebruik maakt van uw data. Handel snel. Registreer nu en bespaar.

Wizard Kruistabel

Via de dialoogvensters van de wizard Kruistabel kunt u de Crosstable-opdracht voor kruistabellen maken. U opent dit dialoogvenster door te klikken op de knop Kruistabel op de pagina Opties van de wizard Bestand.

De wizard Kruistabel bevat de volgende opties:

Zoek velden Het aantal kwalificatievelden dat voor de velden komt die moeten worden getransformeerd.
Kenmerkveld De naam van het nieuwe veld met alle velden (kenmerkwaarden) die moeten worden getransformeerd.
Gegevensveld De naam van het nieuwe veld met alle gegevens van de kenmerkwaarden.